IMPREJURIMI

Lacuri

Lacul Negru 1,5 km

Lacul Negru Sovata singurul lac de origine antroposalina din statiunea Sovata este Lacul Negru Sovata, situat in partea sudica a Muntelui de Sare, unul dintre obiectivele turistice ale statiunii muresene, s-a format intr-o mina parasita de sare.

READ MORE
Lacuri

Lacul Ursu 2 km

Lacul Ursu, aflat în Sovata și numit și ”Marea Moartă a Europei”, are cea mai mare concentrație salină de pe planetă, fapt ce îl face unic în lume. Citeşte întreaga ştire: Lacul Ursu, unic în lume. De ce este deosebit și ce poți face în zonă.

READ MORE
Lacuri

Lacul Tivoli 3 km

La Lacul Tivoli se pot închiria bărci cu vâsle. Acesta este singurul lac din Sovata unde este permis accesul cu barca. Este așezat într-un cadru natural pitoresc, se poate ajunge pe drum asfaltat sau pe aleile pietonale amenajate în jurul Lacului Ursu.

READ MORE
Lacuri

Strandul Praid 8 km

Strandul se intinde pe o suprafata de 5.200 de metri patrati. Strandul are doua bazine pentru copii, pornind de la 60 de centimetri adancime, care creste treptat pana la 90 de centimetri si apoi pana la adancimea maxima de 1,20 metri.

READ MORE
Partii de schi

Partia Sovata 10 km

Partia de schi aflata in administrarea proprietarului Cabanei REPAS este ocupata cu zapada aproape 6 luni pe an si reprezinta atractia oricaror categorii de schiori de la avansati la incepatori si are o lungime de 1200m.

READ MORE
Partii de schi

Partia Bogdan 24 km

Centrul de Schi și Agrement Bogdan se află la o altitudine de 1200 metri, între comuna Praid și Pasul Bucin. Situat într-un peisaj de munte extrem de frumos, asigură o oportunitate incredibilă pentru vizitatori de a descoperi frumusețile naturii.

READ MORE
Partii de schi

Partia Havas Bucsin 28 km

Pârtia de schi Havas Bucsin este situata in Localitatea Joseni la 24 km de Vila noastră și dispune de posibilităţi de recreere excelente atât pentru începători cât şi pentru schiorii experimentaţi.

READ MORE
Partii de schi

Partia Bujdoso 30 km

Pârtia de schi Bujdoso situată în inima ținutului Secuiesc este la aproximativ 30 km de Vila Ursul Negru și dispune de posibilităţi de schi și săniuș atât pentru începători cât şi pentru schiorii experimentaţi.

READ MORE
Restaurante

Restaurantul Szarvas Pizzazo 50 m

Pizzeria Szarvas este un loc unde tinerii, familiile și grupurile de prieteni se pot distra. Puteți alege dintre 30 de tipuri de pizza cu varietate de condimente într-o atmosferă unică.

READ MORE
Restaurante

Restaurantul Urban Bistro 0,5 km

Unul dintre laureații plebiscitului Șoimii Gastronomiei din localitatea Sovata, Restaurantul Urban Bistro ofera clientilor sai o varietate mare de mancaruri care pot fi servite atat in incinta restaurantului cat si pe terasa acestuia.

READ MORE
Restaurante

Restaurantul Kali 1.5 km

Restaurantul şi terasa Kali vă oferă cele mai delicioase produse tradiţionale si preparate specifice zonei ca la mama acasă. , aflânduse se află în centrul staţiunii turistice Sovata, în incinta hotelului Mureşul, la doar 200 m de Lacul Ursu.

READ MORE
Restaurante

Restaurantul Bello 2 km

Restaurantul Bello situată pe strada Bradului între lacuri și parc, în inima stațiunii Sovata oferă clienților săi preparate după rețete italiene, cu ingrediente de calitate, la prețuri accesibile și o varietate de deserturi excepționale într-un decor special.

READ MORE
Restaurante

Restaurantul Ciuperca Mica 2 km

Bucătăria din cardrul Restaurantului îmbină gusturile tradiţionale ale bucătăriei transilvănene cu mâncărurile moderne. Specialităţile sunt preparate din ingrediente sănătoase şi de calitate, ce sunt alese cu grijă.

READ MORE
Restaurante

Restaurantul Gerendas 13 km

Pensiunea și restaurantul Gerendas își așteaptă oaspeții în apropierea orașului Sovata pe drumul dintre localitățile Ghindari și Chibed. Frumusețea extraordinară a pensiunii este dată de reprezentarea elementelor rustice.

READ MORE
Restaurante

Restaurantul Han Pescaresc Campu Cetatii 17 km

Hanul Pescaresc isi asteapta oaspetii in inima satului pitoresc de munte, Campul Cetatii. Temelia de baza a hanului o constituie piscicultura bazata pe priceperea şi experienţa din familia hanului.

READ MORE
Recreere & Natura

Mocanita 0.7 km

Mocanita Sovata, face parte din lotul de 10 locomotive construite in 1949 in Polonia. Garnitura de tren are 4 vagoane gondola si va ofera o calatorie de neuitat pe ruta Sovata - Campul Cetatii.

READ MORE
Recreere & Natura

Salina Praid 9 km

Baza de agrement este amenajată la o adâncime de 120 m de la suprafaţă. Nu este un secret faptul că şederea în microclimatul salinei este benefic în anumite probleme de sănătate.

READ MORE
Recreere & Natura

Corund 19 km

Localitatea este un adevărat magazin de artizanat, haine și obiecte din lut, de la un capăt la altul, înșirat de o parte și de alta a șoselei. Pe lângă obiecte unicat, localnicii oferă și gustoasele preparate ungurești,.

READ MORE
Magazine

Penny Market 0.5 km

Penny Market Romania este un lant de magazine german detinut de grupul Rewe. Comercializeaza produse alimentare si non-food, alimente de baza, conserve, bauturi, detergenti, etc.

READ MORE
Magazine

Kaufland 2 km

Kaufland este un lanț de hipermarketuri din Germania, parte a grupului Schwarz. Comercializeaza produse alimentare si non-food, alimente de baza, conserve, bauturi, detergenti, etc.

READ MORE
Magazine

Lidl 2 km

Magazinul Lidl ofera de la alimente proaspete până la articole apreciate la nivel internațional și specialități locale și până la articole textile și de uz casnic la cel mai bun preț posibil.

READ MORE